Workshops

Het is spannend om te leren dat door weghalen van materiaal een vorm ontstaat. Dit kan een vorm met de gekozen steen als uitgangspunt zijn of op basis van een uitgewerkt idee/ontwerp. Voor de beginner is er veel aandacht voor de techniek van beeldhouwen (hakken, vijlen, schuren en polijsten), en vormgeven. Als gevorderde wordt je gestimuleerd je eigenheid in vorm, verhoudingen en compositie verder te ontwikkelen. De individuele begeleiding is met name bedoeld om bij het beeldende proces te ondersteunen, iedereen krijgt alle ruimte om in eigen tempo en niveau bezig te zijn.

Workshops voor groepen:

Workshops voor groepen (bedrijven, vrijgezellenfeest, etc.) kunnen op willekeurige locaties worden gegeven. Specifieke data zijn in overleg mogelijk. Bel of mail voor meer informatie en voorwaarden.

 

Ook zijn er mogelijkheden voor het volgen van een beeldhouw-cursus:

De cursus is bedoeld voor beginners en gevorderden, om onder individuele begeleiding, te ontdekken en ervaren hoe de steen zich laat bewerken. Tijdens de cursus komen verschillende aspecten van het beeldhouwen aan bod. Er kan op elk willekeurig moment worden ingestapt. Voor het volgen van de cursus zijn de volgende mogelijkheden:

 

woensdag en zaterdag van 09.30 t/m 12.30 uur

 

Atelieradres :

Planetenlaan 5, Haarlem

Er is ruime parkeergelegenheid en per openbaarvervoer goed bereikbaar.

 

info@petervanborssumwaalkes.nl

telefoonnummer   06-40735438